Εργαλεία

Προβάλλετε με έξυπνο και γρήγορο τρόπο όλα τα φάρμακα και τις καλλιέργειες που είναι αναρτημένα στον ιστότοπο του Υπουργείου Αργοτικής Ανάπτυξης χωρίς καθυστερήσεις και "κολλήματα" μέσα από τον ιστότοπο του συλλόγου μας, επιλέγοντας από το μενού "Φάρμακα και Καλλιέργειες".

Σημείωση:Θα πρέπει να συνδεθείτε/εγγραφείτε για αποκτήσετε πρόσβαση στο εργαλείο αυτό.

Επεξηγήσεις λειτουργιών πίνακα και χρήση ποντικιού και πλήκτρων

 1.  Η αναζήτηση ανιχνεύει για δεδομένα μέσα στην στήλη "Καλλιέργειες" αλλά και μέσα στην στήλη "Εμπορικό όνομα σκευάσματος", ταυτοχρόνως.
   
 2.  Υπάρχει δυνατότητα ταξινόμησης κατά στήλη (με κλικ  επάνω στην επικεφαλίδα κάθε στήλης). Με διαδοχικά κλικ επιτυγχάνουμε αύξουσα ή φθίνουσα ταξινόμηση.
   
 3.  Δυνατότητα πολλαπλής ταξινόμησης στηλών για συνδυασμένα αποτελέσματα. Πατώντας συνεχώς το πλήκτρο Shift και κάνοντας κλικ στην στήλη(-ες) που σας ενδιαφέρει επιτυγχάνουμε αύξουσα, φθίνουσα και απενεργοποίηση ταξινόμησης της συνδυασμένης στήλης.
   
 4.  Εμφανίζονται ανάλογα μηνύματα όταν έχει λήξει η έγκριση κάποιου φαρμάκου ή επίκειται (30 ή 90 ημέρες αναλόγως). H σειρά με την οποία επιλέγουμε τις στήλες επηρεάζει τα αποτελέσματα που εμφανίζονται.
   
 5.  Με κλικ επάνω στο φάρμακο ανοίγει η αντίστοιχη σελίδα του Υπουργείου. Κάθε επόμενη κλήση φαρμάκου ανοίγει το ίδιο παράθυρο ανανεώνοντας τα περιεχόμενά του με το φάρμακο που ζητήθηκε.
   
Σημειώσεις

1. Τα δεδομένα είναι του Υπουργείου Γεωργίας και αλλαγές έχουν γίνει μόνο στον τρόπο εμφάνισης των ημερομηνιών καθώς και στην μορφοποίηση στηλών (γραμματοσειρά, έντονοι χαρακτήρες κλπ.).
 
2. Για οποιοδήποτε θέμα λειτουργίας της σελίδας αυτής επικοινωνήστε κάνοντας κλικ εδώ
polymechanon (former automatos) logo